La intervenció comunitària, per on comencem?

La nostra sòcia Marta Ballester i Frago va ser a la seu del TSCAT de Lleida per compartir amb altres treballadors i treballadores socials reflexions sobre el treball comunitari, en el marc de la ponència ‘La intervenció comunitària, per on comencem?’. En aquesta xerrada-col·loqui s’han apuntat reflexions entorn la importància que els serveis d’acció social es reapropiïn del treball comunitari, i s’ha aprofundit en aquells aspectes que generen dubtes o inseguretas quan parlem de fer comunitari. 

També s’ha presentat la formació en treball comunitari que es durà a terme per part de MARGES durant el mes de maig a la delegació del TSCAT a Lleida.  

Més informació https://lleida.tscat.cat/continguts/noticies/convidem-marta-ballester-frago-la-intervencio-comunitaria-comencem

Share This