Qui som

MARGES som una consultoria amb més de 10 anys d’experiència acompanyant processos de canvi comunitari.

Col·laborem i generem aliances amb una xarxa d’organitzacions i professionals per sumar mirades i experteses que aportin valor afegir als serveis que desenvolupem.

La nostra experiència

Marta Ballester Frago

Co-fundadora i coordinadora de projectes de MARGES

Especialitzada en treball comunitari, he treballat dinamitzant processos de participació i acció comunitària en diferents organitzacions ciutadanes i administracions públiques. Compagino la formació, recerca i consultoria des de MARGES, amb la docència universitària al Grau de Treball Social de la Universitat de Barcelona. Soc Diplomada en Treball Social, Llicenciada en Sociologia, Màster en Intervencions Socials i Educatives, i Doctora en Treball Social.

Arnau Padrós Rovira

Formador i acompanyant de processos comunitaris

Experiència en l’àmbit comunitari dinamitzant i acompanyant processos i projectes amb teixit associatiu, veïnes no organitzades, professionals i administracions locals. També soc professor associat al Grau d’Educació Social de la Universitat de Barcelona. Estic Graduat en Educació Social i Postgrau en Economia Social i Solidària – Estudis Cooperatius. Implicació i activitat en moviments de base i col·lectius.

Elena Masanas Aleli

Acompanyant de processos comunitaris i de canvi organitzatiu

Experiència en dinamització de processos comunitaris des de l’administració local.
Facilitadora de processos de canvi organitzatiu i millora de serveis adreçats a persones.
Estic Diplomada en Magisteri. Màster en Polítiques Socials i Acció comunitària. Certificada en facilitació i dinàmiques de grups.

Debora Julián Toledo

Formadora i acompanyant de processos de dinamització comunitària

Especialitzada en treball comunitari i mediació literària, he treballat de tècnica comunitària en diversos projectes col·lectius. En el camp de la intervenció social treballo en l’àmbit de l’acompanyament socioeducatiu a famílies. Soc Diplomada en Treball Social i habilitada com a Educadora Social. Formada en l’àmbit de la narració oral.

Generem aliances amb

EL Risell

Treballem plegats en formacions, diagnosis i assessoraments en acció comunitària i inclusió social.

Amb el Risell compartim un catàleg de serveis conjunts.

Clàudia Manyà Aragay

Treballem plegades en formacions, recerca i assessoraments en treball comunitari als serveis socials.

Conjuntament, hem elaborat el Marc de referència del Treball Comunitari dels Serveis Socials Bàsics de Catalunya.

MEMÒRIES

Transparència

Elaborem memòries anuals per explicar què fem i visibilitzar els impactes generats amb la nostra feina. També per compromís amb els col·laboradors i les col·laboradores, clients i proveïdors.
Els podeu consultar aquí: