Publiquem la Brúixola Comunitària, una guia per promoure l’acció comunitària a les entitats socials

Estem molt contentes d’anunciar la publicació de La Brúixola Comunitària. Guia per promoure l’acció comunitària a les entitats socials que hem elaborat de la mà de la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), fruit d’un procés de treball conjunt en què, des del 2017, els hem acompanyat en el seu procés de reflexió interna, l’acompanyament individualitzat d’algunes entitats, l’organització d’una jornada pública i, finalment, la redacció d’aquesta guia.

La Brúixola Comunitària està pensada per oferir un marc que orienti el model d’acció comunitària de les entitats socials, contribuint a la reflexió i l’autoanàlisi de l’estratègia i les pràctiques comunitàries desenvolupades, orientant en la definició del canvi desitjat, donant eines per a l’aterratge i la concreció de les actuacions comunitàries, i ajudant a traçar un pla de treball per passar a la pràctica.

La podeu consultar aquí https://www.margesconsultoria.com/wp-content/uploads/2020/06/Bruixola-comunitaria_ECAS.pdf

 

Share This