Participem al Foro de Debate sobre participación política y ciudadana de la EAPN

El passat mes de maig de 2020, la nostra sòcia Marta Ballester Frago va participar al Foro de Debate sobre participación política y ciudadana, organitzat per la European Anti Poverty Network – EAPN-EN (plataforma europea d’entitats socials que treballen i lluiten contra la pobresa i l’exclusió social als països membres de la UE).

En aquest debat es va reflexionar entorn la participació com a base per una ciutadania activa. Des de MARGES,  vam aportar la nostra mirada i experiència pel que fa les condicions que s’han de donar als processos comunitaris i participatius per poder promoure, efectivament, l’apoderament i la inclusió d’aquelles persones que es troben en situació de més vulnerabilitat social.

Com a resultat del fòrum, l’EAPN-ES ha realitzat un document amb les principals conclusions i aportacions extrets durant la jornada, i que podeu consultar en aquest enllaç.

 

Share This