Publiquem la memòria anual de la cooperativa!

Ens fa molta il·lusió poder-vos presentar la memòria anual de la cooperativa, on expliquem qui som, què fem, com ho fem, i quins impactes hem generat aquest 2020, i fer un exercici de transparència que creiem del tot imprescindible!

Enguany hem pogut formar part de 34 processos de formació, acompanyament, supervisió, dinamització, recerca i disseny de polítiques públiques en acció comunitària! I ho hem fet a 23 comarques de Catalunya, i una miqueta més enllà, ja que hem tingut l’oportunitat de ser a Madrid i a Mèxic. Ens sentim molt contentes i agraïdes d’haver pogut formar part de projectes i processos tan enriquidors i transformadors.

Des de l’equip de Marges SCCL seguirem treballant per enfortir els models i processos comunitaris d’organitzacions i territoris, confiades que són imprescindibles per poder sortir, juntes, d’aquesta crisi.

Memòria Marges_2020

 

Share This