Publiquem un article a la Revista de Treball Social

Il·lusionades de poder compartir l’article que hem escrit al darrer monogràfic “El poder imparable de les idees en acció: de la innovació necessària al canvi possible” de la Revista de Treball Social del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

En aquest article, recollim els aprenentatges i les reflexions extrets de l’experiència de MARGES en l’acompanyament a equips de serveis socials (entre els anys 2017 i 2020) en l’impuls del treball comunitari als seus models d’intervenció. A través de la sistematització del treball fet, s’identifiquen un conjunt d’aspectes clau, de contingut i de procés, que poden contribuir a potenciar aquests canvis en les formes d’atenció i en els models organitzatius que ho han de fer possible.

Enllaç a l’article “Acompanyant equips de serveis socials en l’impuls de models d’intervenció més comunitaris: sistematització de l’experiència i recull d’aprenentatges“.

Share This