Participem al III Congrés de l’Acció Social Inclusió.cat

El dijous 8 de juliol, la nostra sòcia Marta Ballester va participar a la sessió plenària Què és l’acció comunitària als serveis socials, conjuntament amb el professor Germán Jaraíz de la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla i el consultor social Fernando Fantova.

En aquesta ponència es van compartir reflexions i aprenentatges dels processos d’acompanyament i supervisió que venim fent a equips de serveis socials des de MARGES . Vam parlar del què és l’acció comunitària, es va aprofundir en l’especificitat de la pràctica comunitària des dels serveis socials fent focus en la tasca i el rol, i vam acabar reflexionant sobre els canvis en el model organitzatiu i d’atenció que impliquen aquests encàrrecs comunitaris.

Molt contentes d’haver-hi format part!

Share This