Publicat el Document de bases per a un marc de referència del treball comunitari als SSB
Treball comunitari i Serveis Socials

Estem contentes de comunicar-vos que ja està publicat i accessible per a la seva consulta el Document de bases per a un marc de referència del treball comunitari als serveis socials bàsics.

Aquest document és una proposta que pretén establir unes bases conceptuals i tècniques per a un marc de referència del treball comunitari als serveis socials i, concretament, orientar el model d’intervenció comunitària dels serveis socials bàsics catalans.

Aquest marc de referència s’ha elaborat des de la cooperativa MARGES, en col·laboració amb la consultora Clàudia Manyà, i per encàrrec de la Direcció General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya. És el resultat d’un procés de recerca i sistematització realitzat durant l’any 2021 que ha comptat amb la participació de professionals i equips de serveis socials de tot Catalunya.

Trobareu el document publicat al repositori del DIXIT del Departament i el podeu consultar clicant en aquest enllaç.

Share This