Bones pràctiques en treball comunitari als serveis socials
Acció comunitària, serveis socials, treball comunitari

Divendres 18 de novembre va tenir lloc el laboratori de bones pràctiques en treball comunitari als serveis socials bàsics, impulsat per MARGES en el marc del catàleg de formació de la cooperativa. En aquesta ocasió, la trobada va ser co-organitzada amb els serveis socials de l’Ajuntament de Terrassa, qui va ser el territori amfitrió, i ens van acollir al bonic edifici modernista de la Masia Freixa.

Les experiències convidades participants van ser els serveis socials dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Vila-seca i Terrassa. També van assistir companyes de l’equip de Gavà.

En la trobada es van presentar 3 experiències d’intervenció comunitària impulsades per equips de primària. També vam compartir aprenentatges i reflexions entorn l’impuls de la mirada comunitària en el treball amb persones i grups, vam parlar de les aportacions i els beneficis del treball comunitari en la tasca dels serveis socials, i es van compartir estratègies que poden ajudar a les organitzacions a virar cap a models d’atenció cada cop més comunitaris.

Estem molt contentes de contribuir a generar aquestes sinergies entre territoris que ajudin a la transferència de coneixement sobre la pràctica comunitària als serveis socials bàsics de Catalunya.

Ben aviat, nous laboratoris!

Share This