Participem a la I Jornada de serveis socials del COTS Granada
Treball comunitari i Serveis Socials

El passat 17 de febrer, la nostra companya Marta Ballester, va participar a la I Jornada de serveis socials que organitzava el Col·legi de Treball Social de Granada.

Aquesta jornada, que portava per títol Otros modelos de Servicios Sociales son posibles, tenia per objectiu ser un espai de confluència i debat entre professionals d’equips bàsics del territori, professionals amb càrrecs de direcció i gestió i persones del món acadèmic.

A la taula d’experiències, vam compartir alguns aprenentatges i reflexions fetes arrel dels processos d’acompanyament a organitzacions de serveis socials que estem duent a terme des de MARGES. També es va presentar el document de bases per un Marc de referència en treball comunitari als serveis socials, treball pioner a l’estat espanyol en aquesta matèria.

 

Share This