Participem a la XI Jornada de la Inclusió social a VNG
taller acció comunitària

Un any més, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza una jornada dedicada a abordar els reptes de la inclusió social i l’acció comunitària. L’edició d’aquest any 2023 ha girat al voltant del repte On és la comunitat?, tema que ha articulat la conferència inaugural per part de Begoña Román i les presentacions de projectes de dos territoris convidats i un de propi (Barcelona, Mollet del Vallès i Vilanova).

A la tarda, des de MARGES hem participat de la Jornada amb l’encàrrec de dinamitzar un taller formatiu en metodologia comunitària. El taller ha dut per títol “Reforcem la pràctica comunitària als nostres projectes i serveis: I això, com ho fem? ” i ha comptat amb la participació de 30 persones.

Share This