Participem al Congrés internacional de Treball Social 2024
Congreso trabajo social

En el marc de les activitat precongresuals del Congreso Internacional de Trabajo Social 2024 ens han convidat a participar al col·loqui “Retos y desafíos para la docencia, la investigación y la práctica en el Trabajo social con comunidades”.

A la taula rodona formada per María José Aguilar, Maria Rosa Herrera, Germán Jaraiz, Marta Llobet, Enrique Pastor Seller i Marta Ballester Frago, s’ha reflexionat entorn qüestions com les fites que han contribuït al desenvolupament del treball social comunitari, les limitacions i oportunitats del treball comunitari en la pràctica professional i sobre com hauríem d’ensenyar a les aules el treball social amb comunitats.

Un luxe de debat del qual ens emportem molts aprenentatges i reflexions per a la nostra pràctica d’acompanyament a processos comunitaris.

Share This